Tutkimuksia sosiaalisesta mediasta

Muita sosiaalisen median opetuskäyttöön liittyviä tutkimuksia, jotka löytyvät myös verkkojulkaisuina, kerättiin sosiaalisen median lisäksi kirjastojen yhteistietokannasta Melindasta ja ammattikorkeakoulujen julkaisuarkistosta Theseus.fi:stä.

3 vastausta artikkeliin ”Tutkimuksia sosiaalisesta mediasta

 1. Maarit Uusitalo

  Kun eletään vuotta 2014, sosiaalisen median näkyvyys monissa kanavissa on hyvin huomattavaa. Olin kuitenkin yllättynyt, kun tutkailin nettisivustoja jotka käsittelivät sosiaalisen median käyttöä opetuksessa ja törmäsin usein vuosia vanhoihin julkaisuihin. Kunnes vastaan tuli tämä sivusto!! Suurkiitos kaikille hankkeessa mukana olleille. Onpa mahtavaa huomata, kuinka paljon materiaalia yhden sivuston alta löytyy. Nyt saan vihdoin kattavaa materiaalia esim. taiteen opetukseen, muutakin kuin ”käytä facebookkia tai YouTubea”. Sivustonne on selkeästi rakennettu ja sieltä löytää helposti etsimänsä lisämateriaalin opetukseen, tai akateemista tutkimusta aiheesta. Tätä kelpaa jakaa eteenpäin kollegoille!

  Vastaa
 2. Eija Kalliala

  Maarit,
  Suurkiitos palautteestasi! Hienoa, että tieto sometutkimuksista leviää!

  Vastaa
 3. Päivitysilmoitus: Tietokirjojen määrästä laatuun | Kulttuuri- ja ict-poimintoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>